Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Røver-Axels fortællinger – fra bydreng til motorkører

Røver-Axels fortællinger – fra bydreng til motorkører

- Af Morten Qvistgaard

Varen er ikke på lager

Pris:   DKK 298,00
Prisen er inkl. moms


Bogen er skrevet med udgangspunkt i et interview med en kendte motorkører Axel W. Hansen, der vandt danmarksmesterskabet i sidevognsklassen i 1951.

I bogen fortæller den nu 83-årige Axel W Hansen farverigt om sine oplevelser som bydreng, bager, sømand og ikke mindst mekaniker, motorkører og motorcykelforhandler. Når han med sit velkendte ”glimt i øjet” og sin sans for humor fremfører sine fortællinger fra ”gamle dage” - ja, så er der næppe nogen, der behøver at kede sig! - Nogle af fortællingerne er suppleret med små sjove tegninger, der er udført af Leif Gr. Thomsen. Endvidere er bogen illustreret med en stor mængde fotografier, der hovedsagelig stammer fra Axel W. Hansens private fotosamling.

Nogle af Axels fortællinger siger en del om, hvordan livet var i en nu svunden tid, hvor pengene ofte var små. Men som Axel siger: ”Vi var ikke fattige, vi var blot mindrebemidlede!”

Andre af hans fortællinger giver et indtryk af livet som racerkører på motorbanerne for et halvt århundrede siden. Ligeledes indeholder bogen fortællinger om hans tid som indehaver af nogle af de mest kendte motorcykelforretninger i Københavnsområdet, og der er også fortællinger fra ”nyere tid”, hvor Axel som medlem af Danmarks Veteran Motorcykleklub har kørt mange ture på sine gamle motorcykler og deltaget i arrangementer i både ind- og udland. Et langt liv blandt motorkøretøjer, der oprindeligt begyndte med at den kendte danske opfinder Ellehammer introducerede drengen Axel for en ny spændende motor, som Ellehammer havde opfundet.

Axel W. Hansen har i over 50 år med stolthed båret tilnavnet ”Røver-Axel”. - I en af sine fortællinger afslører han i øvrigt, hvorfor han kom til at bære dette navn!

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere