Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

NIMBUS - teknisk udvikling. 2. udgave

NIMBUS - teknisk udvikling. 2. udgave

- Af Knud jørgensen

Varen er på lager

Pris:   DKK 298,00
Prisen er inkl. moms


en giver et overblik over den tekniske udvikling af NIMBUS-C i produktionsperioden 1934 - 59 og tillige et grundigt indblik i mange detaljer i konstruktionen. I forhold til den for længst udsolgte første udgave af bogen fra 1988 er der foretaget en lang række rettelser og justeringer, ligesom en del nyt stof er taget med. Fx. er der nu en komplet oversigt over både motorcykler og sidevogne, ordnet efter årgange, et revideret og udvidet afsnit om farver, og der er et helt nyt afsnit om tidens nummerplader, også til orientering for dem, der er interesseret i at erhverve en historisk korrekt nummerplade.

De mange illustrationer - også hér er en del nye - er såvel stregtegninger af hele maskiner fra forskellige perioder som tegninger af mange af de detaljer, der gennemgås i teksten.

Bogen er en håndbog - en opslagsbog - og den er derfor udstyret med et omfattende stikordsregister samt en række nyttige tabeller.

Ved årsskiftet 2004 - 2005 var der cirka fire tusinde indregistrerede NIMBUS-C motorcykler i Danmark. Med et forsigtigt gæt er der tillige små tusinde maskiner, der ikke er indregistreret, og i udlandet kører formentlig knap tusinde maskiner. Det vil sige, at i alt hen ved halvdelen af det oprindelige antal motorcykler endnu 45 år efter ophør af produktionen eksisterer. Dette begrunder i sig selv interessen for en bog af denne type. Men også bogens karakter af at være en gengivelse af et stykke kulturhistorie har en betydning, der rækker ud over ejere og brugere af NIMBUS

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere