Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Roskilde Ring - Mennesker på en motorbane

Roskilde Ring - Mennesker på en motorbane

- Af Stig Holm-Madsen

Varen er ikke på lager

Pris:   DKK 298,00
Prisen er inkl. moms


Igennem 13 år har forfatteren og motorsportsentusiasten Stig Holm-Madsen fra Fyn rejst landet rundt for at interviewe kørere, officials og tilskuere, der alle havde deres gang på Roskilde Ring.

På 256 sider krydret med masser af fotos, udklip og illustrationer, hvoraf mange aldrig har været offentliggjort før, fortæller de mennesker, der brugte Roskilde Ring historien om den lille bane, som i sin levetid fra 1955 til 1968 satte Danmark på den internationale motorsports verdenskort, og dermed skabte den første ”guldalder” i dansk banesport med blandt andet afholdelse af Formel-1 løb i 1961 og 1962 med deltagelse af verdenseliten.

At banen virkelig var kendt og populær, får man stadig beviser på, når racerstjerner som Sir Stirling Moss og Sir Jack Brabham den dag i dag med begejstring fortæller om deres deltagelse i løb på banen.

Den kendte motorsportsmand Thorkild Thyrring skriver om den nye bog:

”Ingen med bare lidt indsigt i dansk motorsports historie, er vel i tvivl om Roskilde Rings  betydning for det underlag der her blev skabt for de resultater, og som senere er blevet  næsten en norm for motorsports-publikummet i Danmark.

Stig Holm-Madsen var med fra starten af det, der i en grusgrav ved Roskilde skulle blive en  racerbane der – selvom klejn af størrelse – ville blive kendt verden over i den internationale  motorpresse, og den dag i dag bringe anekdoter og spændende historier frem, når jeg i  England møder nogle af min barndoms helte, der ”betvang” asfalten i Roskilde.

Stig Holm-Madsen har i denne bog samlet årevis af interviews med de mennesker, der med  stil  og format, fandenivoldskhed og frækhed, både var dem der skabte Roskilde Ring og dem der skabte resultaterne på Roskilde Ring.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere