Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Nimbus, Nilfisk og fisker-familien

Nimbus, Nilfisk og fisker-familien

Af Allan Kløve Nyborg

Varen er på lager

Pris:   DKK 398,00
Prisen er inkl. moms


Denne bog er et forsøg på samlet at beskrive A/S Fisker & Nielsens historie og Fisker-familiens historie i relation til hinanden. At der har manglet en samlet historieskrivning om emnet, har forfatteren flere gange følt på sin egen krop, når han forsøgte at få fastslået begivenhedernes rette sammenhæng. Om næppe noget andet firma i Danmark eksisterer der så mange myter og vandrerhistorier som om A/S Fisker & Nielsen. Disse knytter sig især til de produkter som firmaet fremstillede, Nimbus og Nilfisk, men i ikke mindre grad også til grundlæggeren Peder Andersen Fisker som blev 100 år.

-Det blev tidligt klart i forbindelse med arbejdet med denne bog, at det ikke ville være muligt at binde begivenhederne sammen til et hele, uden familien Fiskers hjælp. Hjælpen blev givet, og via interviews med familiemedlemmerne i flere generationer, blev det muligt at gå ”tæt på” uden at det udviklede sig til utidig ”snagen”. Familiens fotoalbums og scrapbøger blev stillet til rådighed, ligesom projektets afvikling medførte mange besøg hos de forskellige familiemedlemmer, lån af materiale af forskellig art og adskillige telefonsamtaler og e-mails, fortæller forfatteren Allan Kløve Nyborg. Familiemedlemmerne har løbende gennemlæst materialet, alene med det formål at rette misforståelser, faktuelle fejl og holde fokus på bogens intention.

Fisker & Nielsen var en unik virksomhed med en ledelsesfilosofi, der kun kunne skabes, fordi P.A. Fisker byggede en virksomhed op fra grunden.

Han var opfinder, fik andre til at sælge for sig og var fremsynet med hensyn til oprettelse af salgsdatterselskaber – han satte tæring efter næring og han gik ikke stærkere frem end hans økonomi kunne følge med.

Han var stædig, visionær, flittig, sparsommelig, privat og ydmyg.

Man når heller ikke langt med at have magten, hvis man ikke har respekten hos og for de medarbejdere, der skal udføre arbejdet. Alt dette indgår i en virksomhedskultur.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere