Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Volvo Amazon, En fest for øjet i linier og farver

Volvo Amazon, En fest for øjet i linier og farver

- Af Ole Callesen og Kim Frandsen

Varen er ikke på lager

Pris:   DKK 398,00
Prisen er inkl. moms


Bogen er skrevet og redigeret af Volvo Amazon Klub Danmarks formand Ole Callesen og kasserer Kim Frandsen, og er resultatet af et projekt som har strakt sig over mere end 5 år. Bogen – der får titlen ”Volvo Amazon, En fest for øjet i linier og farver” – udkommer på det danske forlag ”Motorploven”, der tidligere har udgivet en række bøger om biler, motorcykler og landbrugsmaskiner.

Bogen bliver på omkring 400 sider og vil, udover en meget detaljeret gennemgang af de forskellige årgange af Amazonen, indeholde beskrivelse af historien og produktionsprocesserne. Derudover fokuseres der på Amazonens betydning i det danske samfund, hvorfor der er kapitler omhandlende Kongehuset, Amazonen som tjenestebil, Amazonen i dansk motorsport samt et stort kapitel om Amazonen i det 21. århundrede.

Derudover har forfatterne lavet et stort researcharbejde efter gamle salgsannoncer, som set med nutidens briller er kuriøse, fordi de viser en anden kultur end den vi kender i dag. Havde annoncerne ikke fået plads i bogen, ville de fortsat være blevet i glemslens mørke!

Bøger om klassiske biler har ofte en tendens til at lovprise kvaliteterne og nedtone de mindre gode egenskaber. En naturlig tendens hos forfattere der – som det også er tilfælde her – er entusiaster, der har et nærmest lidenskabeligt forhold til bilen de beskriver. Forfatterne har i forsøget på at lave en nøgtern skildring af Amazonen valgt at gengive motorjournalisternes vurderinger af bilen på forskellige tidspunkter: fra præsentationen i slutningen af 1950´erne, i forbindelse med introduktionen af B18 motoren i 1961, ved præsentationen af de omfattende nyheder med 1965-modellen og i 1968, da Volvo havde introduceret efterfølgeren, Volvo 140.

Endvidere fik Amazonen i slutningen af 1990´erne den ære at blive benyttet som sammenligningsgrundlag i en test af Volvo S40 – og journalisternes dom over bilen, mere end 40 år efter introduktionen, er værd at hæfte sig ved!

Som et kuriosum kan nævnes, at det er lykkedes forfatterne at fremskaffe helt nye og hidtil ukendte oplysninger og fotos af nogle af de mere specielle Amazon-varianter.

Bogen indeholder i alt mere end 1.000 illustrationer, og i videst mulige omfang er der benyttet nyt billedmateriale, hvilket medvirker til at også bogen i sig selv bliver en fest for øjet!

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere
Veterantraktorkalender 2022

Veterantraktorkalender 2022

DKK 100,00

Mere