Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Nimbus 1918 – 28, Kakkelovnsrøret

Nimbus 1918 – 28, Kakkelovnsrøret

- Af René Friborg Andersen og Knud Jørgensen

Varen er på lager

Pris:   DKK 398,00
Prisen er inkl. moms


Bogen giver både en kulturhistorisk skildring af motoriseringens tidlige år med Nimbus motorcyklen som eksempel og en redegørelse for den tekniske udvikling af denne danske motorcykel i årene 1918 til 1928.

Der fortælles bl. a. om tidens store interesse for motorsport, og det er værd at bemærke, at det netop var på Nimbus, at den tids helte vandt pokaler og laurbærkranse.

Bogens anden del giver et overblik over den tekniske udvikling af NIMBUS-A/B i produktionsperioden 1918 - 28 og tillige et grundigt indblik i mange detaljer i konstruktionen.

»Nimbus 1918 – 28, Kakkelovnsrøret«, rummer et væld af illustrationer – såvel kendte som nye fotografier - men først og fremmest en lang række nye tekniske tegninger, der for en dels vedkommende er farvelagt, specielt til brug i denne bog.

Af hensyn til interessen i udlandet er bogen suppleret med et fyldigt engelsk resumé. Det er bearbejdet og oversat af Charles Duffill, en danskkyndig englænder, der er bosat i Australien, og som naturligvis kører Nimbus.

Bogen er også en håndbog - en opslagsbog - og den er derfor udstyret med en detaljeret indholdsoversigt, en række nyttige tabeller og et komplet reservedelskatalog. Bag i bogen er indlagt en DVD med den første udskrift af de lagerbøger, der hidtil kun har været kendt som utydelige fotokopier, fabrikkens film fra produktionen af ”Kakkelovnsrøret” og nyligt optagne filmklip med startprocedure og en lille ”road movie”.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere