Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Triangel – De Forenede Automobilfabriker A/S

Triangel – De Forenede Automobilfabriker A/S

- Af Erland Egefors

Varen er på lager

Pris:   DKK 398,00
Prisen er inkl. moms


Der har i tidens løb været flere forsøg på at opbygge en dansk automobilproduktion. En af de få, det lykkedes for, var De Forenede Automobilfabriker A/S med deres Triangel. I en længere årrække producerede de en lang række lastbiler, busser og motorvogne til jernbanen.

Produktionen af motorvogne til jernbanen har tidligere været omtalt i flere bøger, medens der aldrig har været lavet en samlet historisk fremstilling af produktionen af lastbiler og busser.

Det råder historiker cand. mag, Erland Egefors nu endeligt bod på. Han har gravet og forsket i fabrikkens og produktionens historie og baggrunden for denne danske bilproduktion.

Samtidig med en næsten minutiøs gennemgang af bilernes udvikling og teknik sætter han disse ind i en historisk sammenhæng.

Triangel lastbiler og busser er kendt af de fleste danskere og ikke mindst vognmænd og chauffører med bare få årtier på bagen. En stor del af de danske virksomheder, vognmænd og busruter har betjent sig af dette danske køretøj, og vil nikke genkendende til bogens mange illustrationer samt finde mange oplysninger, der ikke tidligere er udgivet i samlet form. I årene før anden verdenskrig og langt op i 1960`erne var Triangel en almindelig del af gadebilledet. Ikke mindst blandt de mange busser i de større byer.

Det er nu velkomment at man endelig får historien om De Forenede Automobilfabriker A/S i en samlet fremstilling.

Erland Egefors nye bog om Triangel indeholder på sine mere end 400 sider en lang række ikke tidligere offentliggjorte fotos af den danske lastbil og bus. Forfatteren sætter på bedste vis historien om den danske bilfabrikation ind i en historisk sammenhæng, så man ud over bilhistorien faktisk får en masse at vide om den tid bilen blev produceret i.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere