Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Tyske traktorer 2

Tyske traktorer 2

Fendt, Deutz, Hanomag, Unimog m. fl.

- Af Jørgen Kjær og Johannes Madsen

Varen er på lager

Pris:   DKK 398,00
Prisen er inkl. moms


Tyske traktorer har altid haft stor betydning i det danske landbrug, og de er blevet solgt i stort antal her i landet. Der har i tidens løb været et hav af forskellige mærker. De fleste af disse fabrikker er enten blevet nedlagt eller er indgået i forskellige fusionssammenhænge. Enkelte tyske traktormærker som for eksempel Fendt, Deutz-Fahr og Claas kan dog stadig ses på den danske top 10 liste over årets mest solgte traktorer.

Interessen for tyske traktorer blandt veterantraktorentusiaster har altid været stor, og efter udgivelsen i 2006 af den første bog om tyske traktorer, der blandt andet fortalte om de store mærker Lanz, Porsche, Fahr og IHC, har der været en forventning om et yderligere bind, der kunne fortælle om andre store mærker som for eksempel Deutz, Hanomag og Fendt.

Denne bog foreligger nu, og er skrevet i et samarbejde mellem Johannes Madsen og Jørgen Kjær. Bogen omhandler udover Hanomag, Fendt og Deutz også mindre mærker som Bautz, Kramer, Güldner, MAN og Unimog. Udover mærkernes generelle historie har forfatterne ønsket og søgt at holde en dansk indfaldsvinkel til historien samt anvende danske illustrationer, hvor det har været muligt.

Johannes Madsen vil sikkert være de fleste læsere bekendt fra utallige artikler i veterantraktorklubbernes medlemsblade.

Hele baggrunden for den tyske traktorindustri og de tyske traktorers indtog på det danske marked kan læses i bogen Tyske Traktorer af Jørgen Kjær fra 2006.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere