Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Volvo 1800

Volvo 1800

 – SVENSK TEKNIK OG ITALIENSK ELEGANCE

- Af Per Groth

Varen er på lager

Pris:   DKK 398,00
Prisen er inkl. moms


Bogen begynder med en kort beskrivelse af Volvos historie gennem de 30 år, der gik forud for  beslutningen om at skabe den atypiske Volvo model, som Volvo 1800 må siges at være. Herefter fokuseres der på designperioden, hvor der blandt andet vises en række unikke fotos af fremstillingen af den første prototype af bilen; fotos der beskriver en fremstillingsproces, som var almindelig i 1950’erne, men som ligger langt fra den måde, hvorpå nutidens biler designes og fremstilles. Bogen gennemgår også, hvorledes de første årgange af bilen blev produceret i en periode, hvor Volvo ikke selv havde kapacitet til af fremstille bilen. Et væsentligt element i bogen er også at give en detailleret gennemgang af de forskellige årgange, samt at påpege de ændringer, som Volvo 1800 løbende blev påført gennem de 13 år, bilen blev produceret.

Ud over de tekniske beskrivelser i tekst og billeder, indeholder bogen en gennemgang af bilens betydning i film og reklamer gennem et halvt århundrede. Et interessant aspekt i dette segment er Volvos egne reklamefotos for Volvo 1800, hvor en række af disse fotos blev taget i Danmark. Ser man på Volvos senere bilmodeller, vil man erfare, at en række af disse har stærke rødder tilbage til Volvo 1800, og disse slægtsrelationer er ligeledes beskrevet. Ligeledes vil læseren finde en beskrivelse af nogle af de mange legetøjs- og skalamodeller af Volvo 1800, som har set dagens lys i de seneste 50 år.  

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere