Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Jaguar

Tilføj til ønskeliste

J a g u a r

Et portræt af William Lyons og hans skaberværk, af folkene rundt om ham

og af mærkets historie i Danmark

- Af Claus Frausing

Varen er på lager

Dette produkt sælges ikke enkeltvis. Vælg mindst 100 antal for dette produkt.

Pris:   DKK 298,00
Prisen er inkl. moms


Bogen er historien om William Lyons, den irske musikers søn fra Blackpool, som grundlagde Jaguar og egenhændigt opbyggede og drev virksomheden til sin pensionering i 1972 halvtreds år efter, hvor han forinden på tragisk vis havde mistet det hele. Det er historien om hans fornemme forretningstalent og hans mageløse begavelse for formgivning. Hans sjældne evne til at finde og holde på dygtige medarbejdere. Han var geniet bag et af verdens mest beundrede bilmærker, klassikere som XK 120, Mark 2, E-Type og XJ6 og snilden bag talrige væddeløbssejre med de legendariske C-Type og D-Type.

Der er også historien om Jaguar i Danmark i den samme periode. Om præstesønnen og kunstneren Erik Sommer, der fandt sit naturtalent som bilsælger i det lidt større format, men som omkom under ulykkelige omstændigheder og om sønnen Ole, der gennem 23 år skabte mærkets i international målestok enestående position i Danmark.

Forfatteren Claus Frausing skriver både vidende og originalt og kommer hele vejen rundt i historien. De tekniske beskrivelser er bevidst nedtonet, idet de ligger let tilgængelige overalt. Men bogen er spækket med over syv hundrede illustrationer, originale gamle brochurer, autentiske presseklip, prøvekørsler fra tiden, heraf over to hundrede sort/hvide originalfotografier fra Ole Sommers arkiver, Jaguarmuseet i England, Jaguarhistoriker Paul Skilleters arkiv, Lyons’ datters familiealbum samt et halvt hundrede af Michael Krones farvefotografier fra Jaguarudstillingen i Øksnehallen i 2005.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Bøger udgivet fra et lille forlag

Kontakt os gerne >>
Ønskelister
Nyheder
Bilkirkegårde og forladte motorkøretøjer i Norden

Bilkirkegårde og forladte motorkøretøjer i Norden

DKK 298,00

Mere
Veterantraktorkalender 2019

Veterantraktorkalender 2019

DKK 100,00

Mere
Forladte Motorkøretøjer

Forladte Motorkøretøjer

DKK 298,00

Mere
Veterantraktorkalender 2018

Veterantraktorkalender 2018

DKK 100,00

Mere