Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Fart, Stil & Frihed Motorcykelkulturen i Danmark

Fart, Stil & Frihed

Motorcykelkulturen i Danmark

Af Lars Ove Peters og Rikke Louise Peters.

Varen er på lager

Pris:   DKK 199,00
Prisen er inkl. moms


Vil du gerne vide hvorfor du kører på motorcykel eller altid har drømt om at gøre det?Denne bog bringer dig nærmere et svar. Heri fortælles alt, hvad der er værd at vide om motorcykelscenen i Danmark. Bogen besvarer endvidere spørgsmål som:

Findes der en motorcykelkultur i Danmark? Er der et særligt sammenhold blandt motorcyklister? Hvorfor vælger stadigt flere kvinder at køre på motorcykel? Udgør motorcykelkørsel en særlig risiko, og hvad kan man selv gøre for at formindske den?

Der findes ca. 130.000 motorcyklister i Danmark. Når man spørger motorcyklister, hvad det egentlig er, der driver dem til at køre rundt på dette transportmiddel, svarer mange, at det har noget med frihed at gøre.

Drømmen om det frie liv, farten og blæsten – og glæden over ikke at være spærret inde i en stor, firkantet kasse – er beskrivelser, som mange motorcyklister vil kunne nikke genkendende til.

”Four wheels move the body. Two wheels move the soul” – som et velkendt motorcykelslogan lyder.

Hvad der gemmer sig bag disse ord, har forfatterne sat sig for at afdække med det formål at tegne et samlet billede af motorcyklens udvikling over de seneste 30 år. Bogen klarlægger de forskellige motorcykelkategoriers typiske egenskaber og karakteristika, og hvordan de er opstået. Herunder også hvordan motorcyklen i løbet af 1970’erne og 1980’erne udviklede sig fra nødvendigt transportmiddel til lystbetonet fritidsinteresse. Den ser nærmere på, hvilken betydning Easy Rider-myten har haft, samt MC-klubbernes betydning for kulturens pleje og udvikling.

Et helt kapitel er viet kørselssikkerhed og ulykkesfaktorer, og ikke mindst hvad man som motorcyklist selv kan gøre for at undgå ulykker.

Forfatterne – far og datter - er selv ivrige motorcyklister og bogen afrundes med deres egne motorcykelhistorier. Den nye bog forsøger til slut at pejle sig ind på de mest populære motorcykler i Danmark.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere