Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Danske bilbyggere – forsøg på en dansk bilproduktion efter anden verdenskrig

Danske bilbyggere – forsøg på en dansk bilproduktion efter anden verdenskrig”

- Af Hans Pedersen, Claus Frausing og Jørgen Kjær

Varen er på lager

Pris:   DKK 298,00
Prisen er inkl. moms


Bogen ”Danske bilbyggere – forsøg på en dansk bilproduktion efter anden verdenskrig” udgives i anledning af Dansk Vintage Motor Clubs 50 års jubilæum.

Bogen beskriver de mange ukuelige pionerers utrættelige forsøg på at skabe en dansk bilproduktion – både med benzin- og eldrevne biler. Forsøg der har kostet både blod, sved, måske tårer, men ikke mindst mange penge!

Bogen er blevet til efter en utrættelig indsats af ikke mindst Hans Pedersen og Claus Frausing, der sammen med undertegnede har indsamlet og redigeret et stort materiale, der for det mestes vedkommende ikke tidligere har været kendt og offentliggjort. De fleste af de danske bilpionerer lever endnu, og har kunnet give historien det præg af autenticitet, der gør historien levende og nærværende. Der er ikke tidligere udgivet en samlet præsentation af denne danske foretagsomhed.

Vi håber bogen ”Danske bilbyggere” bliver et værdigt bidrag til fortællingen om dansk bilproduktion. En bilproduktion, der ikke altid har haft danske myndigheders bevågenhed og heller ikke har tiltrukket den almindelige danskers interesse i større grad. I hvert fald ikke i en grad, der har gjort produktionen særlig rentabel. 

Med bogen vil vi også sikre disse bilbyggere, der troede på deres projekter, at deres indsats ikke bliver glemt i en hastigt foranderlig verden, hvor industriproduktion trækkes til fjernere egne af kloden.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere