Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Danske Motorbaner

Danske Motorbaner

- Af Jørgen Kjær

Varen er på lager

Pris:   DKK 298,00
Prisen er inkl. moms


Der er i årenes løb skrevet en lang række bøger om dansk motorsport. En stor del af disse bøger har været portrætter af enkeltpersoner, jubilæumsbøger fra forskellige klubber og foreninger eller beskrivelser af enkelte motorsportsgrene. Denne bog af forfatteren Jørgen Kjær fra Hadsten tager derimod udgangspunkt i de mange motorbaner, der gennem årene har været i Danmark. Som det fremgår af bogen, har der været et stort antal – nogle etableret for et enkelt løb, nogle var kun aktive i få år, og andre har overlevet helt til i dag.

Til de fleste af de løb, der i tidens løb er blevet afholdt på de mange danske motorbaner, har der været lavet programmer i mere eller mindre omfattende elle professionelle udgaver, som de mange tilskuere har kunnet købe for få kroner. De fortalte naturligvis om det aktuelle løb og deltagerne i disse. Der var også plads til, at man omhyggeligt kunne notere dagens resultater, og hvem der vandt dagens løb.

Programmerne var også en vigtig souvenir, man kunne tage med hjem, og mange unge motorsportsinteresserede fik i årenes løb lavet en fin samling. Mange – nok de fleste – af disse programmer er i tidens løb blevet smidt ud, men heldigvis har en del gemt disse. De giver sammen med datidens motorsportsmagasiner og klubblade et godt billede af de mange motorbaner og de utallige løb, der blev kørt af de rigtig mange kørere, der i tidens løb har prøvet kræfter på banerne. I de ældre programmer ser man både datidens stjerner i deltagerlisterne, men det er også spændende at se de navne, der senere kommer øverst på plakaterne.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere