Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Motorblues med H.P. Lange & Friends

Motorblues med H.P. Lange & Friends

Af Jørgen Kjær

Varen er på lager

Pris:   DKK 120,00
Prisen er inkl. moms


Motorblues er et nyt begreb, der første gang blev præsenteret i Danmark i 2010 med de kendte bluesmusikere H.P. Lange og Troels Jensen, som spillede ved Motor og Traktor Klubben Jyllands træf i Kongensbro. To år senere kunne man høre H.P. Lange og Jens Kristian Dam spille ved Træf- og køretøjsdag på Wedelslund.

På Youtube har man kunnet høre enkelte numre med traktor- og motorblues, hovedsagelig svenske indspilninger, men nu foreligger verdens første CD med traktor-og motorblues. Oven i købet indspillet af nogle af Danmarks bedste bluesmusikere, nemlig H.P. Lange og hans venner, der blandt andet omfatter garvede musikere som Troels Jensen og Mik Schack.

Motorblues, nogle vil nok kalde nogle af melodierne blue-grass, spilles med en gammel traktor eller motor som en slags ”rytmeboks”, og kan i mange tilfælde bære en hel melodi igennem.

For traktor- og motorentusiaster har lyden af en gammel velkørende motor eller traktor en helt speciel betydning, men med en garvet lydmands og en bluesmusikers øre får den en helt ny dimension, dette kan man høre på denne CD.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere