Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

DA VI KØRTE I RÆKKERNE

DA VI KØRTE I RÆKKERNE

Forfatter Bo Torstensen

Varen er på lager

Pris:   DKK 298,00
Prisen er inkl. moms


Denne nye bog fortæller historien om de små benzin-salgs-køretøjer, der kørte på havnene først i Korsør og Nyborg, senere i Halsskov og Knudshoved i forbindelse med Storebæltsoverfarten fra omkring 1950 til begyndelsen af 90’erne.

Denne for Danmark så vigtige overfart har altid haft en stor plads i danskernes bevidsthed. Bæltet samlede og skilte landet ad, og det var altid en begivenhed at krydse det. Overfartens historie er fyldigt dækket mange steder, men en lille del - nemlig de service-vogne, der kørte imellem rækkerne af ventende biler og tilbød benzin, olie, vand og meget andet - er aldrig tidligere beskrevet.

Bogen fortæller om baggrunden for oprettelsen af Halsskov-Knudshoved overfarten - herunder også de to benzin-salgssteder - og beskriver blandt meget andet de forskellige typer køretøjer, der blev anvendt, og hvordan arbejdsgangen var.

Det er i høj grad også historien om folkene bag, og om de mange - fortrinsvis unge mennesker - der arbejdede med betjeningen af kunderne, på de meget populære arbejdspladser.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere