Indlæser
Bestil i dag ✔ Levering indenfor 1 - 5 dage
Fleksibel levering, dér hvor du ønsker ❤ Levering 1 - 5 hverdage

Mejetærskeren i Danmark

Mejetærskeren i Danmark

- Af Kaj Holmegaard

Varen er på lager

Pris:   DKK 398,00
Prisen er inkl. moms


Mejetærskeren var en vigtig del af det danske landbrugs mekanisering, og er i dag en uundværlig del af et moderne landbrugs maskinpark. Der har i tidens løb været produceret mange mejetærskere på danske fabrikker, vi kan bare nævne Dronningborg Maskinfabrik. Trods mejetærskerens store udbredelse og betydning for det danske landbrug er der aldrig blevet lavet en samlet fremstilling om mejetærskeren i Danmark. Det råder forfatteren Kaj Holmegaard nu bod på med sin nye bog.

Bogen følger mejetærskerens udvikling i ord og billeder, dens teknologi og historie. Den omhandler 7 danske og 23 udenlandske mejetærskerfabrikker og deres mejetærskermodeller, der gennem tiden har høstet i Danmark.

På afstand ser mejetærskerne ofte ens ud, men ved et kig ind i maskinen, opdages store forskelle i maskinopbygning og tærsketeknik. Vi følger i bogen udviklingen fra de første rustikke mejetærskere til de computerstyrede maskiner med den nyeste tærsketeknik. De mange fotos og snitbilleder viser maskinernes udvikling og maskindata.

Det er derfor en relevant og spændende bog for læsere med interesse for landbrugshistorie, mekanisering og mejetærskerens historie.

_____________________________________________________________________________________________________________________________


Stort udvalg

Mange spændende bøger!

1 - 5 hverdage

PostNord eller GLS

Levering direkte fra forlaget

Ingen mellem forhandlere

Forlag siden 1999
Kontakt os gerne >>
Nyheder
Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

Forladte Traktorer og Entreprenørmaskiner

DKK 298,00

Mere
Veteran kalender 2021

Veteran kalender 2021

DKK 100,00

Mere
DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DETEKTORHOBBY – Kulturarven vi deler med hinanden

DKK 298,00

Mere